New Holland CR

NEW HOLLAND създаде за клиентите си системите SmartTrax™, IntelliCruise, InteliSteer™ и Opti-Spread, които водят до изключително повишаване на производителноста и затвърждават превъзходството на комбайните от серията CR като едни от най-иновативните и продуктивни машини в света.

Най-новата генерация от комбайни серия CR продължава новаторските традиции, създадени от предшествениците си, като предлага на съвременните фермери все по-голям капацитет и ненадминато качество на зърното и сламата. NEW HOLLAND създаде за клиентите си системите SmartTrax, IntelliCruise, InteliSteer™ и Opti-Spread, които водат до изключително повишаване на производителноста изатвърждават превъзходтството на комбайните от серията CR като едни от най-иновативните и продуктивни машини в света.“

През 2008 флагмана от серията CR9090 поставя нов рекорд по продуктивност в реални условия. В продължение на 8 часа CR9090 успява да ожъне 551,61 т. зърно, което прави 68,95 тона на час. Пиковата производителност на моменти достига над 100 тона на час!

Рекорда е официално признат и регистриран от Гинес. Постижението на CR 9090 остава недостижимо в продължение на повече от 2 години.

CR9090 претендира и за машината с най-нисък процент загуби при работа – само 0,1%.

Запитване