TC5000

Новият TC5000 Elevation предлага още по-висока ефективност: възможност за големи хедъри, AutoFloat II система за поддържане на хедъра в оптимална позиция по време на работа в зависимост от наклона на полето, система за синхронизиране на хедъра със скороста на машината, дистанционно управление на контрите, индикатор за нивото на зърното в бункера, нов InfoView II монитор, а като опция може да се поръча наклонена камера, копираща терена пред машината. Новият TC5000 Elevation се отличава с финансова достъпност, без компромис в качеството на оборудването и комфорта на управлението. . Отворете брошура .

CX6000

Това е комбайн за професионални фермери, които търсят машина, проектирана да им служи години напред благодарение на използваните най-модерни технологии и високо ниво на автоматизация.

CX8000

Новите CX Elevation сега предлагат до 10% по-висока продуктивност, благодарение на вградената OptiSpeed System™, както и 20% по-голям капацитет за очистване на зърното със OptiClean System™. В кабината оператора е в пълен контрол на всяка операция, благодарение на новите IntelliView™III Система с „тъч-скрийн“управление, SmartSteer™ и IntelliSteer™. Мощните двигатели предлагат изобилие от тяга дори и в най-критичните моменти. Всичко, което е нужно за отлична продуктивност, надеждност и рентабилност.

CR

NEW HOLLAND създаде за клиентите си системите SmartTrax™, IntelliCruise, InteliSteer™ и Opti-Spread, които водят до изключително повишаване на производителноста и затвърждават превъзходството на комбайните от серията CR като едни от най-иновативните и продуктивни машини в света.

FR

NEW HOLLAND е сред лидерите в технологиите за прибиране на фураж повече от половин век и има огоромен принос за нивото на използването на технологиите днес. С пет модела с мощност в диапазона от 450 к.с. до 824 к.с. (CV), серият FR предлага ненадмината технология за силажиране, съчетана с отличен комфорт на оператора при значително подобрена производителност и капацитет.