T4000F/N/V

Много малко специализирани трактори могат да постигнат изключителната универсалност на серията Т4000. Тази компактна серия се предлага във варианти със задвижване на предната ос (2WD) или и на двете оси (4WD). Моделите с постоянно задвижване се оборудват със система за малък радиус на завой SuperSteer (при сериите N/F) – само 2,9 м., което осигурява изключителна гъвкавост и универсалност за употреба в широк диапазон от приложения.

T4

Всяко стопанство е уникално. И затова новата серия Т4 PowerStar е проектирана да предложи изключичелна ефективност и гъвкавост. Товарене или разтоварване, ВОМ операции, транспорт или полеви операции - тази машина се чувства у дома си, когато трябва да изпълнява широк набор от операции. Напълно интегрирания челен товарач с бърз цикъл прави машината изключително универсална и още по-ефективна, особенно с ефективната система Powershuttle.

TD5

Искате трактор, който работи толкова усърдно, колкото и Вие? TD5 е за Вас! Широк диапазон от мощности – от 65 – 115 К.С., оптимално съотношение Тегло/Мощност от само 33,6 К.С., избор на задвижващи оси, маневреност от само 3,8 м. и удължени интервали на сервизно обслужване до 600 ч. с минимум ежедневна подръжка - TD5 ще отговори на всичките Ви очаквания. И в допълнение ще Ви предложи и надеждни двигатели, способни да работят със Биодизел – така че Вие може да задвижвате своя пръв помощник със собствена продукция!

Т5

Известно е, че пълната интеграция е далеч по-добър вариант в сравнение с нещо, прикачено след това. Ето защо Т5 е проектиран от самото начало с челен товарач и предна навесна система. Вече няма да се налага да избирате – можете да имате и двете едновременно!

T6

Новата трансмисия ElectroCommand позволява лесна смяна на предавки с +/- бутон, а IntelliShift се грижи за избора на правилната предавка за извършваната операция.

T7

Съвременните трактори са се превърнали във високотехнологични машини и предлагат множество сложни системи за работа. NEW HOLLAND са превърнали управлението на тези в изключително елементарен процес, благодарение на специалната Side Winder II конзола. Най-важните ключови операции са изнесени в подлакътника до оператора. Всичко от което се нуждаете за управлението на трактора е бързо и лесно достъпно.

T8

Гените на NEW HOLLAND лесно могат да бъдат усетени във всеки аспект на серията Т8. Дълга база за стабилност. Тиха и просторна кабина. Ергономия която поставя нови стандарти. Модерен двигател FPT за оптимална производителност и икономичност. Оси за тежко натоварване с възможност за сдвоени джанти на предна и задна ос. Хидравлика с виско капацитет. Брилянтна видимост във всички посоки. Отлична маневреност.

T9

NEW HOLLAND са вложили всичките си умения и опит в създаването на тракторите Т9 за по-голям комфорт и по-лесно управление. Не са пренебрегнати и основните Ви изисквания и очаквания. Оси с голям капацитет, прецизен контрол на трансмисията и ултраефективни двигатели са впрегнати за да се справят с най-тежките предизвикателства, на които можете да подложите серяита Т9.